1e baby Smallingerland – KraamZus was erbij

Bas en Frea zijn de gelukkige ouders van Elja (geboren op 1-1-2014). Een unieke datum, waarmee Elja de eerste baby van Smallingerland is. Wij vroegen hen hoe zij de kraamperiode met KraamZus hebben ervaren.

‘Tijdens de kraamweek hebben wij geweldige zorg van kraamzus Jannie mogen ontvangen. Jannie paste super goed in ons gezin! Ze zorgde liefdevol voor onze dochter Elja. Daarnaast zorgde Jannie ook erg goed voor ons als ouders; we kregen elke dag ontbijt op bed en de mooiste fruithapjes versierd met (door haar zelf meegebrachte) parasolletjes, rietjes en satéprikkers. Jannie deelde geduldig al haar kennis met ons. Ik (Frea) was een ‘spons’ en zoog al de informatie dankbaar op. Jannie was rustig aanwezig en zorgde voor voldoende rust in deze intense periode, ook door zorg te dragen voor het volledige huishouden. We zijn vol lof over kraamzus Jannie en mede door haar aanwezigheid en inzet was onze kraamweek een feest! KraamZus bedankt!’