Oproep voor lifestylemagazine ZUS&zwanger

Wat hebben we veel leuke reacties gekregen op het eerste nummer van ZUS&zwanger. Op de redactie zitten we boordevol inspiratie voor het voorjaarsnummer. Maar… dat kunnen we niet zonder jouw hulp!

Help je mee om Zus&Zwanger tot een mooi magazine te maken?

*  We zijn op zoek naar bijzondere verhalen rondom het geven van borstvoeding.  Bijvoorbeeld het voeden van een meerling, tandemvoeden, borstvoeding geven na een borstvergroting of een borstverkleining… noem maar op! Heb jij een bijzonder verhaal? Er komt een foto bij de artikelen, maar je hoeft niet voedend op de foto. Mail naar communicatie@kraamzus.nl

* Voor de rubriek ‘Seks & zwanger’ zijn we op zoek naar een moeder die daarover (anoniem) wil vertellen. Iets voor jou? mail dan vóór 19 februari naar communicatie@kraamzus.nl. Lees hier de rubriek uit het eerste nummer.

* Is de babykamer al helemaal klaar voor de komst van je kindje? Of slaapt de baby al in het door jullie ingerichte paleisje? Mail ons foto’s van jullie babykamer naar communicatie@kraamzus.nl. Misschien staat jullie kamertje dan straks in de rubriek ‘3x Binnenkijken’. Lees hier de rubriek 3x Binnenkijken uit het eerste nummer.

* Voor de rubriek ‘Mijn bevalling’ zoeken we een pas bevallen moeder die wil vertellen over haar bevalling. Lees hier de rubriek ‘Mijn bevalling’ uit het eerste nummer. Mail je gegevens naar communicatie@kraamzus.nl en wie weet nemen we contact met je op.

Over ZUS&zwanger…

ZUS&zwanger is het lifestylemagazine van KraamZus. Je vindt er alle info rondom zwangerschap, geboorte en kraamtijd, maar ook de nieuwste mode en must haves voor jullie baby. ZUS&zwanger verschijnt 2x per jaar en is (gratis) te verkrijgen via je verloskundige. Verder wordt ZUS&zwanger uitgedeeld op beurzen. Kijk op onze agenda voor een beurs of infoavond bij jou in de buurt.