Met een frisse start het nieuwe jaar in

Drie van onze verloskundigenpraktijken zijn 2014 met een frisse start begonnen. Zo heeft ‘De Geboortegolf’ in Drachten een nieuwe huisstijl en een nieuw pand gekregen. Heet verloskundigenpraktijk ‘De Kompe’ in Gorredijk tegenwoordig ‘Bloesem’. En is de naam en huisstijl van ‘Schoterpoort Verloskunde en Echografie’ uit Heerenveen vernieuwd. Proficiat, het ziet er goed uit!

De Geboortegolf
Verloskundigenpraktijk ‘De Geboortegolf’ is per 1 november naar een nieuwe locatie verhuisd. Dit was tevens een mooi moment om een nieuw logo en huisstijl te introduceren. De zorg waarbij zwangere, barende en kraamvrouw centraal staan blijft zoals deze was. De kwaliteit van onze zorg wordt gewaarborgd door de verloskundigen: Gerda Venema, Nicole de Boer en Martha Welfing. Zij worden hierin ondersteund door assistente Janine en vaste waarneemster Swanette van der Ploeg.

Bloesem
Verloskunde praktijk ‘de Kompe’ in Gorredijk is in een nieuw jasje gestoken en heet vanaf nu ‘Bloesem Verloskundigen’. Bloesem staat voor de ‘bloei van een nieuw leven’! De verloskundigenpraktijk bestaat uit een team van drie verloskundigen; Oda Kerkvliet, Ingrid Hollema en Sytske Lageveen. Zij zijn een kleinschalige verloskundigenpraktijk die gericht is op de individuele wensen en behoeften van de cliënte en haar partner. Betrokkenheid en persoonlijke begeleiding zijn belangrijke kernwaarden.

Schoterpoort verloskunde en echografie
‘Centrum voor Verloskunde Schoterpoort’ heet voortaan ‘Schoterpoort Verloskunde en Echografie’. Op vrijdag 24 januari lanceerde de verloskundigenpraktijk haar nieuwe naam en huisstijl tijdens een feestelijke bijeenkomst in ‘Gezondheidscentrum Schoterpoort’ in Heerenveen. De nieuwe naam ligt volledig in lijn met de werkzaamheden van de praktijk en met haar specialisatie echografie, in het bijzonder de 20 weken echo. Doordat echografie een heel belangrijke pijler is geworden, is dit nu ook letterlijk zichtbaar.