Natuur(lijk) het beste voor je kindje

Niets is meer bijzonder en kostbaarder dan je kindje. Je wilt het zoveel mogelijk beschermen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Maar wat zijn dan de beste producten? Hoe kun je je kindje op een zo gezond en natuurlijk mogelijke manier grootbrengen, zonder in te leveren op je huidige lifestyle? Babyhuis Wierdsma heeft hiervoor diverse oplossingen. Bamboe bijvoorbeeld…

Het klinkt wat raar, maar inderdaad bamboe. Dit natuurlijke product wordt tegenwoordig verwerkt naar bamboetextiel. De stoffen die hiervan worden gemaakt vind je dan ook terug in de meest hippe en trendy babyproducten, waarbij maximale bescherming en comfort centraal staan.

Iedereen die bamboestof voor het eerst voelt, verbaast zich over de zachtheid van het materiaal. De ademende structuur geeft een verkoelend effect in de zomer en in de winter voelt de bamboestof juist warmer aan dan katoen. Ook heeft bamboe beddengoed sterk absorberende eigenschappen die helpen vocht van het lichaam weg te voeren. Bovendien zijn de producten antibacterieel, anti allergisch, UV-beschermend, statische elektriciteit verminderend en niet geheel onbelangrijk biologisch afbreekbaar & milieu vriendelijk. De meest hippe en trendy babyproducten, waarbij maximale bescherming en comfort centraal staan.

Dat klinkt goed toch? Gelukkig zijn al diverse leveranciers overtuigd van de kracht van bamboe en hebben ze allerlei mooie producten op de markt gebracht, denk bijvoorbeeld aan de Swaddle doeken van Aden & Anais of de dekens en lakens van Bamboom!

Benieuwd naar welke natuurlijke producten er nog meer zijn? Stap eens binnen bij Babyhuis Wierdsma en laat je adviseren over de beste producten voor je kindje.