Baby van de Maand mei

Naam: Silke Rosalie

Trotse ouders: Chantal en Theo Zijsveld
Trotse broer en zus: Ravi van 4 en Senna van 8

Dit lieve meisje is baby van de maand mei 2014. Zo rustig en tevreden ze er op deze foto bij ligt, zo mooi verliep ook de kraamtijd met het gezin. Wij vroegen mama Chantal naar haar ervaringen met KraamZus.

Waarom KraamZus?

Bij alle drie kinderen heb ik een kraamzus van jullie gehad en het was elke keer een verademing. Alle drie verschillende vrouwen, maar zo lief, behulpzaam en net zo kletserig als ik : )

Hoe was de kraamtijd?

De kraamtijd was rustig en bekend. Een 3e kindje is een stuk makkelijker dan de 1e. We zijn dan ook volop bezig geweest met borstvoeding, wat gelukkig heel goed lukte. En dankzij de toepassing van Dunstan Babytaal hebben we een zeer tevreden baby.

Blij met jullie kraamverzorgende?

We zijn absoluut blij met onze kraamzus Joke Nauta, die echt van aanpakken wist en ons allemaal goed heeft geholpen.

Wat vond de kraamzus van de kraamperiode?

Wat me als eerste opviel was dat Chantal zo relaxt was, ook met de borstvoeding! Het liep als een trein. Dit geldt eigenlijk voor alles, waardoor de kraamperiode heel mooi en rustig verliep. De ouders waren ook zeer geïnteresseerd in de toepassing van Dunstan Babytaal. Ik kijk terug op een paar gezellige dagen met het hele gezin!

Ben je trotse ouder geworden in juni 2014? Doe ook mee met de baby van de maand verkiezing! Via Facebook kun je een fotootje uploaden en de spelregels lezen. Maandag 7 juli om 14:00 uur start de verkiezing, dan komen ook de baby’s online te staan en kan er worden gestemd. De baby met de meeste stemmen verdient een bon t.w.v. € 50,- van het kledingmerk Z8 en natuurlijk de eer.