De Sweettable, onweerstaanbaar!

Met het krijgen van kinderen verandert je agenda behoorlijk. Zo zullen de eerste maanden draaien om de kleine, zijn of haar slaapjes, voedingsmomenten en het grote wennen aan elkaar. Grote kans dat je je vriendinnen minder ziet of dat het een grotere uitdaging wordt om af te spreken. Voorafgaand aan de bevalling nog gezellig afspreken en ongestoord kletsen en lachen moet je dan ook zeker doen! En waarom niet onder het genot van een high tea of tijdens een babyshower met een onweerstaanbare Sweettable die je zelf makkelijk maakt?

8. De Sweettable, onweerstaanbaar!
Sweet!

Mogelijk heb je bij het zien van de foto gedacht “mooi/leuk” en vervolgens “te ingewikkeld of veel werk”. Goed nieuws want je kunt het echt zo ingewikkeld maken als jezelf wilt.

De basis is een thema of stijl van aankleding die je aanspreekt of degene voor wie het wordt georganiseerd. Winkels als Action, Kwantum en Xenos hebben voor weinig geld leuke decoraties als tafelaankleding. Ook kun je op internet zoeken naar Sweettables. Vooral op Pinterest vind je veel leuke voorbeelden. Kijk bijvoorbeeld maar eens op deze Pinterest pagina om volop ideeën op te doen voor tafels en thema’s. Tip: wanneer de babykamer een thema heeft is het ook leuk om daaruit accessoires te gebruiken.

Eye-catcher

Voor de styling van je tafel is het praktisch één groter voorwerp te hebben, dit is de centrale eye-catcher en geeft gelijk het onderwerp weer. Met bijpassende kleinere voorwerpen en koffertjes, kratjes of emmertjes maak je er daarna gemakkelijk een geheel van.

Youhoe

Kijkend naar de foto bij het artikel zie je een grote uil en is het onderwerp “Youhoe are so lovely”, een Amerikaanse uitdrukking verwijzend naar de uil. De gedachtegang bij het thema is het weerspiegelen van moederuil met de kleine uiltjes. De boomstronkjes komen uit de tuin en de houten borden, waarop het eten ligt zijn eigenlijk kaasplanken.

Roze of blauw

Bij de keuze voor eten en drinken kun je verwijzen naar het geslacht van de baby met chocolade en snoepgoed in roze of blauw. Een traditionele high tea is altijd een combinatie van hartig en zoets. In principe twee gangen hartig en één zoet. Maar kies vooral niet voor te veel en te ingewikkeld, tenslotte gaat het om de gezelligheid met elkaar!