Goed voorbereid op je bevalling met de CurZus

Een volle zaal bij de start van de zwangerschapscursus in Heerhugowaard! Op 10 november werd de nieuwe CurZuslocatie bij Stichting Kinderopvang Heerhugowaard ingewijd. Beide partijen zijn een samenwerking aangegaan, waarbij een lokaal van kinderdagverblijf De Linde is omgedoopt tot ‘KraamZus-lokaal’. De (aanstaande) moeders volgen hier acht avonden lang de Complete CurZus.

We starten met elf zwangere dames (negen dames wilden op de foto), onder leiding van een cursusdocente worden ze in acht avonden én een terugkomochtend bijgepraat over zwangerschap, bevalling, borstvoeding en de kraamtijd. Tijdens de zogenaamde partneravond worden de (aanstaande) vaders bijgepraat, zodat ook zij ingewijd worden in de geheimen van deze bijzondere periode.

Het is een vrolijke, nuchtere en praktische cursus, met veel ruimte voor het delen van ervaringen, het stellen van vragen en het leren kennen van andere aanstaande moeders.

Locaties en aanmelden
Ook een CurZus van KraamZus volgen? Klik hier voor meer info, daar vind je ook de locaties en data. De CurZus wordt (deels) vergoed. Bekijk hiervoor de polisvoorwaarden van de zorgverzekeraar.
CurZUs Heerhugowaard