Baby Gadgets

babyhuis wierdsma_gadgets

 

Dit keer geen veiligheidsadviezen of tips voor de zwangerschap, maar wij zijn op zoek gegaan naar de nieuwste baby gadgets! Items die voorzien zijn van een nieuwe technieken/materialen en daardoor jouw het leven als (aanstaande) ouders een stukje makkelijker maken. Dit is even een kleine greep uit een ruime collectie dus hebben we je enthousiast gemaakt? Stap dan gerust even binnen bij Babyhuis Wierdsma in Sneek! 

 

Boon – Grass Droogrek
boon_grass_witDit trendy en handzame afdruiprekje van Boon Inc kan gebruikt worden om babyvoedingsartikelen van verschillende maten en vormen te laten drogen. De items rusten in het gras, terwijl het water in het onderliggende opvangbakje druipt. Ideaal voor voedingsflessen en fopspenen. Eenvoudig in onderhoud, de losgemaakte onderdelen kunnen zo in de vaatwasser.

 

 

Verkrijgbaar in het de kleuren groen en wit en in de formaten: vierkant (Grass, afbeelding hiernaast), rechthoekig (Lawn) of voor de kleine vensterbanken de langwerpige (Patch, afbeelding hierboven).

 

Haba – Projectielampjes

haba_lampje_plafond

Het perfecte cadeau voor aanstaande en kersverse ouders! Iedere nacht zoet in slaap vallen met het speciale nachtlampje van Haba. Dankzij een lichtsensor brandt de lamp alleen wanneer nodig is en verbruikt op die manier geen overbodige energie.
Het slaaplicht is een leuk cadeau voor kleine baby’s en dreumesen maar ook zeker voor peuters en kleuters die moeite hebben met het donker van de nacht.

 

Done by deer – Clip-on Spiegel

spiegelDeze innovatieve clip-on spiegel van Done by Deer stimuleert de zintuigen en de nieuwsgierigheid van je kindje. Deze spiegel is ontworpen voor aan de kinderwagen, wandelwagen, aan de kant van het bedje, of waar je ook maar kunt bedenken. De spiegel is eenvoudig te bevestigen, door de vier sterke magneten in deze clip-on spiegel. Deze magneten bieden verschillende mogelijkheden om de spiegel te bevestigen. Aan de zijkant van de spiegel zitten labeltjes en flapjes van verschillende stofjes.