Win-actie: 1e kennismaking met het theater voor je baby!

babyconcert Noord-Holland_middelMaak een heerlijke start van de zondag door een bezoek te brengen aan het theater. Speciaal voor de allerkleinsten van 4 tot 14 maanden en hun ouders/verzorgers. Vanuit een intieme en veilige setting wordt er in een bedoeïenentent door Niki Jakobs een muzikale reis gemaakt. Wieg je kindje zachtjes heen en weer op de mooie liedjes en geniet van het moment!

Winactie

Stuur vóór 1 november een mail naar winactie@parkhoorn.nl met als onderwerpsregel ‘winactie KraamZus’, vermeld je gegevens in de mail. Je maakt dan kans op 1 familieticket (1 baby + 1 begeleider op het toneel bij de tent) voor zondag 29 november om 13:30 uur (onbeperkt aantal familieleden mag in de zaal plaatsnemen) in Schouwburg het Park in Hoorn. De winnaar krijgt via e-mail bericht.
Meer info: www.hetpark.nl.