‘Dit is het boek voor ouders met een leven’

winactie boek
Wij zijn fan van het online magazine me-to-we.nl! heb jij ’t al ontdekt? Dit online magazine – voor ouders met een leven- is een idee van Barbara van Erp en Femke Sterken (ken je misschien van haar columns in Libelle) met kinderen van 2, van 3 en van 9. In hun blog draait het om hoe het is om ‘ouders’ te zijn.

Nu is dus het boek uit, met gegarandeerd rommelige huizen, boze peuters, kinderen die niets lusten en ouders die alles kunnen op heel weinig slaap. Maar ook, hoe bijzonder het is om een kindje te verwachten, 25 dingen die je niet moet vergeten aan de kraamverzorgster te vragen, kraamcadeaus waar je wel wat aan hebt: vergeet überzachte knuffels en babyschoenen, want hallo, ze kunnen nog niet eens lopen! , en 23 dingen die wél geweldig zijn aan de kraamtijd.

Het boek is te koop voor € 22,50 maar wij mogen 10 exemplaren cadeau geven!

Kans maken? Stuur een mailtje naar communicatie@kraamzus.nl o.v.v. winactie ‘Dit is het boek voor ouders met een leven’ en vertel ons waarom jij het graag wilt lezen!