Lief Kleintje opent 28 november haar deuren!

We berichtten er al eerder over, maar op 28 november is het dan zover: kraamzus Trudie van der Zwaag-Cnossen opent haar infocentrum in Boornbergum. Ze richtte Lief kleintje op om kennis over borstvoeding, hecting en dragen over te brengen aan (aanstaande) ouders. Trudie zelf is naast kraamverzorgende ook borstvoedingscoach en draagconsulent.

Tussen 11:00 en 17:00 uur zijn er verschillende deskundigen op het gebied van borstvoeding en dragen aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden. Ook Stefan Kleintjes, lactatiekundige, kinderdietist, eigenaar van borstvoeding.com is aanwezig.

Programma:

11.00-17.00 :   infocentrum/winkel open

11.00-13.00:   Lactatiekundige Marije Bosma is aanwezig, je kunt al je vragen over borstvoeding stellen!

14.00-16.00:   Stefan Kleintjes, lactatiekundige, kinderdietist, eigenaar van borstvoeding.com en schrijver van prachtige boeken is aanwezig.

Je kunt hem vragen stellen en bij aanschaf van een van zijn boeken zal hij dat ter plekke signeren.

14.00-17.00:   Draagconsulente Corine Alkema komt je vragen over dragen, draagdoeken en dragers beantwoorden

Deel van de dag:  De Vereniging Borstvoeding Natuurlijk geeft informatie aan ouders, zorgverleners (en andere geinteresserden) over borstvoeding. Vandaag zal een (ervaren en geschoold) contactpersoon aanwezig zijn om vragen over borstvoeding te beantwoorden. Ben je in verwachting en heb je vragen over dit onderwerp? Ook dan ben je van harte welkom!

Leuke actie: de eerste 50 betalende klanten maken kans op een Boba 4G Carrier!

Adres:

Nijewei 11 in Boornbergum

Meer info kun je vinden op: liefkleintje.com