Baby van de maand december 2015

Baby van de Maand dec
‘Onze kraamzus was bij de bevalling. Een goed begin van de kraamweek!’

Waarom KraamZus?
Trotse moeder Sabrina Huijbers vertelt: ‘Een vriendin raadde me KraamZus aan. Zij is in mei bevallen van een tweeling. Samen met haar kon ik alles –van babykamer tot kraamzorg- bespreken!’

Hoe was de kraamweek?
‘Mooi! Tijdens de zwangerschap vroeg ik me af hoe het straks zou zijn, ook met een vreemde in mijn huis die dan in mijn kasten zou ‘ rommelen’. Gelukkig kon ik tijdens de kraamweek die controle loslaten! Het was bijzonder dat onze kraamzus Sandra er het laatste halfuur van de bevalling bij was. Ze heeft Lana geboren zien worden en dat schept een mooie band voor de volgende kraamdagen.’

Blij met jullie kraamzus?
‘We hadden niet één, maar twee kraamzussen! Namelijk ook een stagiaire. Samen hebben ze creatieve ontbijtjes gemaakt met het fruit in de naam van onze dochter bijvoorbeeld. Onze hond was ook blij met een stagiaire, want hij werd extra in de watten gelegd.’