Kerstcadeau: ontspannen met Fonkelnij!

fonkelnij
Kun je wel een relaxmoment gebruiken tijdens je zwangerschap? Voel je weer als nieuw met een zwangerschapsmassage van Fonkelnij! Berdie Eghuizen, schoonheidsspecialiste en masseuse, vertelt: ‘Tijdens de zwangerschap gebeurt er veel in je lichaam. Soms kun je daardoor last krijgen van je nek en rug en van bekkenklachten.

Of je houdt vocht vast of kunt minder goed slapen. Door de massage raak je meer ontspannen. Je spieren worden soepeler. Je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt helemaal tot rust. Je lichaam kan zich herstellen. Je bloedcirculatie wordt gestimuleerd en dat geldt zelfs voor die van je kind. Door de rust tijdens de massage (die een uur duurt) heb je tijd om stil te staan bij alle veranderingen van je lichaam.’ Mocht het moeilijk zijn om er nog op uit te gaan, dan kan Fonkelnij ook aan huis komen. Berdie heeft een speciale massagetafel met uitsparingen voor de buik en borsten. Zo kun je lekker op je buik liggen! (psst: ook op je buik slapen? Fonkelnij verhuurt speciale zwangerschapsluchtbedden).

Winactie! Wie verdient het om te worden verrast met een zwangerschapsmassage?
Stuur een mailtje naar communicatie@kraamzus.nl met haar adresgegevens en uitgerekende datum, vertel waarom zij een kerstcadeau verdient en wie weet krijgt zij een zwangerschapsmassage cadeau t.w.v. € 45!

Niet gewonnen? Je kunt ook zelf een massage boeken via fonkelnij.nl. De tweede massage kost € 40,- en een derde en volgende afspraak € 35,-