Samenwerking BTK Kraamzorg

Iedereen verdient een heerlijke kraamtijd, en het is voor ons en onze kraamzussen belangrijk om op tijd aanwezig te zijn. Zeer recent hebben we daarom besloten om per 1 juni 2016 niet langer zorg te leveren in de regio Emmen en omstreken. Wanneer wij zorg leveren willen wij dit op de best mogelijke manier doen en wanneer de aanrijtijd te lang is kunnen wij hier niet meer aan voldoen.

Samenwerking BTK Kraamzorg
In goed overleg met BTK Kraamzorg hebben wij besloten de zorgen aan hen over te dragen. Alle (aanstaande) moeders en verloskuskundigen in de regio Emmen en omstreken hebben hier intussen bericht over gehad. BTK Kraamzorg is een zeer fijne en professionele organisatie en wij hebben er alle vertrouwen dat zij zorgen voor fijne kraamweek, ook met één kraamverzorgende tijdens de kraamweek. Mocht je je dus al bij KraamZus hebben ingeschreven dan wordt achter de schermen alles netjes voor je geregeld, zodat je je daar geen zorgen over hoeft te maken.

Woon je in Emmen en omgeving en heb je je nog niet ingeschreven voor kraamzorg? Dan kun je aanmelden via de speciale link, speciaal voor jou heeft BTK Kraamzorg dan een welkomstcadeau!