Even voorstellen…

16.0257-NB-Bianca-CrienenIk ben Bianca Crienen ben 41 jaar oud en woon in Eindhoven met mijn vriend Remco en mijn drie kinderen: Scott van 9 jaar, Janne van 7 jaar en Sepp van 6 jaar.

Ik ben een echte sportfanaat, ik doe aan bootcamp, powerbootcamp, hardlopen en ik train elk jaar voor de halve marathon. Stiekem doe ik dat alleen voor het feestje na de marathon 😉 We zijn ook elk jaar in de sneeuw te vinden! Lekker skiën en snowboarden met vrienden en ons gezinnetje vinden wij helemaal top!

Mijn vriend Remco heeft een eigen Fysiotherapieprakijk, dus we zijn allebei lekker bezige bijtjes!

Ik ben 21 jaar kraamverzorgster geweest en daarnaast ben ik nu ook zeven jaar lactatiekundige. Ik heb de laatste drie jaar bij Allerzorg kraamzorg gewerkt als vestigingsmanager van Eindhoven en Limburg.

Tijd voor een nieuw hoofdstuk! Ik ben met veel passie begonnen aan mijn nieuwe uitdaging bij KraamZus, ik heb er ontzettend veel zin en het is super om in zo’n warme organisatie terecht te komen!