We ♥ kraamzus(sen)

T R O T SElke maand selecteren wij een ingezonden ervaring van onze website. Zoals jullie weten ontvangen we ontzettend veel leuke en enthousiaste feedback dus de selectie is pittig! Deze week zetten we Kayleigh uit Limburg in het zonnetje!

‘Woensdag 04-05-2016 zijn wij de trotse ouders geworden van Sophie. Na een hele prettige bevalling in het ziekenhuis mochten wij de volgende dag naar huis.

Thuis aangekomen stond Kayleigh ons al in de deuropening op te wachten. Wij keken haar aan en het gevoel was meteen goed!

Met haar deskundigheid, rust, creativiteit en gezelligheid heeft ze ons enorm geholpen en iedere dag weer verrast. Alle onzekerheden die bij een eerste kindje horen, heeft ze beetje bij beetje bij ons weggenomen. En wat hebben we gelachen!

We kijken terug op een hele fijne kraamweek. Jammer dat we afscheid hebben moeten nemen. Hopelijk komen we je nog eens tegen!

Heel erg bedankt!’