Babyroots

babyroots2
Eén van onze kraamzussen, Fenna Koree, is in 2015 een eigen bedrijf opgestart: Fenna verteld:

Ik heb altijd de wens gehad om naast mijn baan als kraamverzorgende de kennis over baby’s en aanstaande zwangere mama’s uit te breiden en voor mezelf te gaan beginnen.’

Bij Babyroots kan je terecht voor een zwangerschapsmassage, op locatie of bij je thuis, babymassage, individueel bij je thuis of in een groepje en een draagconsult. Bij een draagconsult neem ik verscheidene doeken en/of dragers mee en kan je oefenen met een pop en daarna eventueel met je eigen kindje. Ik geef je advies in deze en voordat je er zelf 1 aanschaft mag je de doek of drager van Babyroots drie weken gebruiken. Ik kan ook een doek of drager voor je bestellen voor een aantrekkelijke prijs!

Tevens kan je bij mij tijdens een consult veel vragen stellen met betrekking tot het slapen van je kindje, voeding, het wegen van je baby, als je eerder dan je afspraak bij het consultatiebureau nieuwsgierig bent naar het gewicht van je kindje!

De locatie van Babyroots is Gezondheidscentrum Zuiderburen in Leeuwarden.