Zomer mama actie!

Toe aan ontspanning en verzorging? Annemarije van Annemarije’s Visagie & Beautysalon biedt een heerlijke zwangerschapsbehandeling aan! De huid en het lichaam krijgen veel te voortduren tijdens een zwangerschap, daar mag gerust een beetje extra aandacht aan gegeven worden! Met de actiecode: visagie&beautysalon/mama kun je een zwangerschapsbehandeling boeken, ook ontvang je een gratis mama goodiebag. Tijdens deze ontspannende gezichtsbehandeling worden ook je voeten verzorgd, de voeten krijgen een mini pedicure, een peeling, een massage met speciale verkoelende gel en de nagels worden gelakt. Ga als een beauty mama de deur weer uit!

Boek deze zomer-actie via telefoon of de online agenda en geef de actiecode door.
**De actiecode is geldig t/m 23 september 2016**

Annemarije’s Visagie & Beautysalon
Waaigat 7 8531 JD Lemmer
06 – 539 23 927
www.annemarijesbeautysalon.nl