Even voorstellen!

Sinds 1 juli is Myriam de nieuwe, tijdelijke managementassistente in Joure. Met haar diploma’s Directiesecretaresse en Communicatie op zak is ze klaar voor het echte werk en zal ze tot en met oktober werkzaam zijn op de afdeling Marketing & Communicatie. We wensen haar heel veel werkplezier toe bij KraamZus!

Hoi! Ik ben Myriam de Boer, 24 jaar en woonachtig in Groningen. In februari heb ik mijn bachelor Communicatie aan de Hanzehogeschool afgerond. En toen begon het, een baan zoeken! Alle kanalen werden ingezet en de netwerkmomenten vonden plaats. Tot ik op een gegeven moment via Facebook bij KraamZus terecht kwam. Na een leuk gesprek te hebben gehad kreeg ik de verlossende woorden, ik heb een baan! Ik denk dat deze functie goed bij mij past, niet alleen omdat mijn diploma’s erop aansluiten, maar ook omdat de branche mij heel erg aanspreekt. Mijn enthousiasme voor deze functie was er dan ook vanaf moment 1! 1 juli mocht ik beginnen en ik kan zeggen dat ik inmiddels al lekker op mijn plek zit.

Ik kom oorspronkelijk uit Wommels, een klein dorpje in Zuidwest Friesland. Ik ben opgegroeid tussen de weilanden op een grote boerderij, samen met mijn ouders en mijn twee broers. Toen de studiekeuze was gemaakt heb ik mijn leventje voortgezet in Grunn, waar ik inmiddels ruim vijf jaar woon. Hardlopen, voetbal en dansen zijn de dingen die ik graag doe, o ja en goed eten, hoe cliché dat ook mag klinken. Het echte studentenleven heb ik zo goed als achter me gelaten, al woon in nog wel in hartje centrum, wat het soms onmogelijk maakt om niet mee te gaan met de hysterie van alle feestjes.

Het zijn maar een paar maandjes dat ik bij KraamZus aan de slag kan, maar ik vind het ontzettend leuk en ik ben blij dat ik de kans krijg om mij te ontwikkelen in zo’n mooie organisatie!