Vertrek Nyzeth

Zoals bekend is Nyzeth per 1 augustus gestopt met werken bij KraamZus. Tijdens de vakantieperiode hebben haar collega’s de teams van Nyzeth tijdelijk overgenomen, dit hebben jullie vast al gemerkt. Via deze mail wil ik jullie informeren over de verandering in aansturing van de teams per 1 september.

Er komt geen nieuwe regiomanager bij en de teams van Nyzeth gaan onderverdeeld worden onder de overige managers. Wel is er per 1 oktober a.s. een manager aangenomen die de interne processen gaat aansturen zoals de planning, de conzulentes en de lactatiekundigen. Doordat deze taken dan bij de andere managers wegvallen hebben zij ruimte om meer teams aan te sturen.

Concreet houdt dit het volgende in:

  • Team Sneek valt onder Anneke
  • Team Zuidwest Friesland en een deel van team NOP vallen onder Mariska
  • Team Skarsterlân valt onder Hermien

Voor alsnog blijven de teams qua samenstelling gelijk. Echter gaan de managers wel kijken of dit handig is en mogelijk dat er in de toekomst wijzigingen qua teamindeling zullen zijn. Mocht dit het geval zijn dan horen jullie dit uiteraard via de managers.