Baby van de Maand – Tij

tijWaarom hebben jullie gekozen voor KraamZus?

Wij hadden al goede verhalen over KraamZus gehoord. Toen we uiteindelijk reclamefolders in handen kregen en moesten gaan kiezen sprak KraamZus ons het meeste aan. Ook was het voor ons een grote doorslag om één en dezelfde kraamverzorgster in huis te hebben.

Hoe was de kraamweek?

Op vrijdagavond 1 juli was het zover en stond ze ineens aan het bed, onze Marga. Wij hadden een thuisbevalling gewenst en gelukkig mocht deze wens ook uitkomen. En wat hadden wij een geluk met Marga. Tijdens de bevalling was het al meteen normaal en voelde ik een klik.

Wij hebben een week lang van Marga mogen genieten. We begonnen de dag altijd met een kletsmomentje en een ontbijtje op bed, super gezellig. Met alle ervaring die Marga heeft, hebben wij heel veel van haar mogen leren. Wij hebben met deze lieve, behulpzame kraam echt kunnen genieten van alle eerste dingen en dat is zo belangrijk. Wij hebben genoten van Marga. Zijn was voor ons de kers op de taart en heeft onze week compleet gemaakt

Hoe hebben jullie je kraamzus ervaren?

Zoals we hierboven eigenlijk al beschrijven hebben wij een week echt kunnen genieten. En dat is zo belangrijk die eerste week. Het is een van de mooiste dingen die je mee maakt in je leven en dankzij KraamZus hebben wij hier optimaal van kunnen genieten!