Baby van de Maand Thijmen

  • Waarom hebben jullie gekozen voor KraamZus?

‘Bij onze eerste zoon hadden wij een iets minder positieve ervaring waarna wij bij de tweede kozen voor KraamZus. Deze ervaring was heel positief voor zowel ons als voor onze kraamverzorgster Hester. Wij voelden ons op ons gemak bij haar en zij bij ons. Zij liet ons echt genieten van de kraamweek. Om die reden stond voor ons de keuze al vast dat wij weer zouden kiezen voor KraamZus, en hiervan absoluut geen spijt gehad.’

 

  • Hoe was de kraamweek?

‘Wederom genoten, echt een heerlijke kraamweek gehad. De week vloog voorbij. Wij hebben als gezin door KraamZus Ingrid echt op en top kunnen genieten van ons pasgeboren zoontje Thijmen. Behalve de zorg voor Thijmen en voor Mama was Ingrid ook heel begaan met Papa en de andere jongens. Vooral door de aandacht en zorg voor de oudste jongens konden Mama en Papa lekker rustig aan doen en genieten.’

 

  • Hoe hebben jullie je kraamzus ervaren?

‘Als een super lieve ervaren vrouw! Wij hebben het ontzettend getroffen met Ingrid. Op het moment dat ze bij ons binnen kwam, op de dag van de geboorte van Thijmen, was het alsof ze er altijd al was geweest. Ook al is Thijmen ons derde kindje, toch weer nieuwe tips & tricks geleerd van haar. Onze oudste twee jongens waren echt dol op haar, ze maakte ook echt even tijd voor ze en betrok ze overal bij. Niets was te gek! Met een traan hebben wij dan ook afscheid genomen. Zo cliché maar wel waar; ‘Time flies when you’re having fun’. Ingrid & Kraamzus, bedankt voor alles!’

 

site