Verloting 10 Radmilo boeken!

Zwanger of net moeder geworden? Gefeliciteerd! Naast het volop genieten van deze mooie periode wil je als (aankomende) moeder ook lekker in je vel (blijven) zitten. Dit hoef je niet alleen te doen!

Radmilo Soda, personal trainer, lifestyle coach en de bekende trainer van televisie programma Obese, heeft een boek geschreven dat uitstekend aansluit bij deze periode. Het boek MOMS is er voor vrouwen die zwanger zijn of willen worden en vrouwen die net moeder zijn geworden. Het heeft als doel vrouwen te helpen om hun lichaam in optimale conditie te krijgen en te houden vóór, tijdens en na de zwangerschap. Het eerste deel van het boek bevat alle relevante informatie over zwanger zijn, in het tweede deel staan allerlei oefeningen om het lichaam gedurende alle perioden van de zwangerschap fit te houden of weer terug fit te krijgen. Het laatste deel staat boordevol gezonde en heerlijke, makkelijk te maken recepten.

Benieuwd geworden naar dit complete boek vol goede tips en lekkere recepten? Medipoint heeft 10 boeken beschikbaar gesteld. Wil jij kans maken op een van deze boeken? Reageer dan via info@kraamzus.nl en laat ons weten waarom jij het boek MOMS wilt winnen. Misschien sta jij dan binnenkort in de keuken een van de smakelijke gezonde recepten uit te proberen!

Je kan reageren tot 1 december 2016.

 

moms