Draag jij je kindje al?

Toen de Roermondse Karen Willems moeder werd, ontdekte ze zelf de voordelen van het ‘dragen’ van je kindje. Het bevordert namelijk de hechting, vermindert het huilen, vermindert de kans op een afgeplat hoofdje en heupdysplasie, helpt bij refluxklachten en is daarnaast ook nog eens heel praktisch: terwijl je je kindje in de draagdoek hebt, heb je zelf je handen vrij. Daarom besloot ze, naast haar huidige werk als huisarts in opleiding, de opleiding tot draagconsulente te volgen. Inmiddels heeft ze die met goed gevolg afgerond en leert ze ouders hoe ze hun kindje op een veilige, ergonomische en comfortabele manier kunnen dragen. Daarnaast organiseert ze het mama café Roermond. Een ontspannen moment om ervaringen uit te wisselen met andere ouders, terwijl de kindjes lekker kunnen spelen. Je bent van harte welkom!

Wij worden blij van zulke enthousiaste initiatieven; neem daarom eens een kijkje op haar site: www.ichdraagdich.nl en wie weet word ook jij enthousiast!