Verloskundigenpraktijk Stralend:

‘Ons Streven? Een ‘stralend gezin’. Daar sluit de kraamzorg van KraamZus dan weer prima op aan!’

Zwanger in Egmond, Heiloo of Limmen? Dan ken je Eva van Duin en Jeannette Wezel van Verloskundigenpraktijk Stralend vast wel! Deze dames openden hun praktijk in 2016.

Jeannette vertelt: ‘Fijne collega Gretha Groot-Valkering –waarmee ik al heel lang samenwerkte in mijn solopraktijk Egmond- gaat met pensioen, en Eva zou de praktijk van Gretha overnemen. Toen was het idee om samen door te gaan als Verloskundigenpraktijk Stralend snel geboren. Elke zwangerschap, bevalling en kraambed blijft een bijzondere ervaring, ook voor ons. Hartverwarmend waren de vele aanmeldingen zo vlak na opstart van de praktijk en alle leuke en lieve reacties van de mensen en collega’s!’

Eva vult aan: ‘Wij zijn een kleinschalige praktijk, waarin we tijd willen nemen voor de mensen. Consulten worden ruim ingepland en er is een lage drempel voor vragen of contact. We staan ook in nauw overleg met elkaar. We hopen dat we aan de ‘wieg’ kunnen staan, van niet alleen de geboorte van een nieuw mensje, maar ook de start van de geboorte van ouders en gezin. We hopen dat de mensen, mede dankzij onze zorg, met een goed gevoel terug zullen kijken op die belangrijke periode in hun leven. Ons streven is dan ook een ‘stralend gezin’ te kunnen zien en daar sluit de kraamzorg van KraamZus dan weer prima op aan!’

Waarom kiezen zwangeren voor Verloskundigenpraktijk Stralend?

‘Wij zijn een praktijk van twee enthousiaste verloskundigen met liefde voor hun vak, een paar gezichten gedurende hele periode, zodat we de zwangeren en hun partners en zij ons, goed leren kennen.’

Tenslotte nog een tip voor de lezers? ‘Niet teveel van die lekkere KraamZus-tony chocolade eten’ lacht Eva. ‘Ook gezond blijven eten en bewegen in de zwangerschap!’