We love kraamzussen

Hallo KraamZus,

Wij hadden Marga Rongen bij ons in huis. Zij was echt een topper! Wij dachten eerst oei waarom hebben wij een kraamhulp nodig wij kunnen dit zelf toch wel. Eenmaal uit het ziekenhuis ontslagen hebben wij naar KraamZus gebeld en verteld dat wij naar huis toe mochten en dat de kraamhulp mocht komen.

Om 14:00 kwam Marga dus bij ons binnen gelopen, na een fijne kennismaking is de dag verder goed verlopen in de dagen die kwamen hebben we een super fijne week gehad. Ook al dachten wij eerst dit kunnen wij wel alleen achter af zijn wij super blij en dankbaar dat Marga er was voor ons, want zonder haar hadden wij dit niet gekund. Er komt meer bij kijken dan wij zelf hadden gedacht.

Wat ook erg prettig was is dat Marga mij goed begreep en zij kon mij goed aan voelen of er wel of niet iets met mij was,want het waren soms best wel lastige momenten in deze week maar door Marga en door mijn vriend ben ik er goed door heen gekomen, Marga nogmaals bedankt!! JIJ HEBT GOEDE PUNTEN BIJ ONS GESCOORD! En ooit bij de tweede ben jij zeker weer welkom!!

Ik mis je nu nog wel is en voor al even die gezellige gesprekken of even mijn hart luchten als het vol zit. Maar Nieky en ik zijn nu op eigen benen verder gegaan en hebben toch al veel geleerd deze week, en alle tips hebben we toegepast. Marga succes in je werk.

veel liefs Nieky & Sandra & Ravy
wij zullen deze week niet snel vergeten , en we vonden het erg fijn met je