Nanny in het Noorden

 

Al tijdens je zwangerschap is het goed om te bedenken hoe je straks de kinderopvang wilt gaan regelen. Naar het kinderdagverblijf of je kind naar een gastouder brengen kan natuurlijk prima, maar als je als ouders beiden een drukke baan hebt en door de grote-gezinshectiek de rust en structuur zoek dreigt te raken, kun je ook eens kijken naar een nanny. Joukje de Graaf richtte Nanny in het Noorden op in 2011.  ‘Als werkende moeder van vier kinderen ervaar ik al jaren de rust en het comfort van een nanny. Dat is de reden dat ik mijn eigen bureau heb opgericht. Als gastouderbureau bieden we stabiliteit en pedagogisch maatwerk.’

Wat doet een nanny?

– ze neemt het reilen en zeilen in je gezin ‘s ochtends over zoals het er dan voorstaat
– ze zorgt voor structuur in huis
– volop aandacht voor de baby en peuter die lekker thuisblijven en met de nanny leuke dingen ondernemen
– oudere kinderen kunnen hun speelkameraadje meenemen uit school

Meer weten? Nannyinhetnoorden.nl