Een goede voorbereiding

Je weet nooit precies wanneer ‘de earrebarre’ landt… maar wat wél zeker is, is dat een goede voorbereiding het halve werk is! En voorbereiden op de bevalling en kraamtijd kun je heel goed doen middels een cursus ‘Zwangerfit’ van Halberta Tuinenga in de Techumer Pleats, of gewoon bij je thuis. Halberta is oefentherapeut Mensendieck en geeft behalve zwangerschapscursussen ook zwangerschaps- en babymassages. Daarnaast verhuurt ze bevalbaden.

Win-actie!

 

Toen Halberta als 19-jarige de opleiding tot Oefentherapeut volgde kreeg ze les van Carita Salomé (waar veel BN’ers hun zwangerschapscursus doen!). Haar lessen motiveerden Halberta tot wat ze nu is: allround docent op het gebied van zwangerschap, geboorte en baby’s. Daarom verloot ze het boek van Carita onder de lezers van deze nieuwsbrief. Kans maken? Kijk op www.facebook.com/deearrebarre.nl.