Relax, enjoy bij Salon Tismooi

Wees extra lief voor jezelf tijdens je zwangerschap! Bij Salon Tismooi kun je een heerlijke zwangerschapsmassage boeken 🙂 Het fijne is dat je dan ook even lekker op je buik kunt liggen, vanwege de uitsparing in de tafel voor buik en borsten.

Tijdens de zwangerschap gebeurt er in een relatief korte periode veel met je lichaam. Onder invloed van hormonen veranderen je spieren en gewrichten. Alles wordt losser en soepeler om ruimte te maken voor je baby en om je voor te bereiden op de bevalling. Deze veranderingen kunnen ervoor zorgen dat je sneller moe bent. Soms krijg je last van lichamelijke klachten zoals pijn in je nek en rug, bekkenklachten, vocht vasthouden en slecht slapen. Of misschien voel jij je kiplekker maar ben je gewoon alleen maar toe aan wat extra ontspanning tijdens je zwangerschap. Een zwangerschapsmassage van Salon Tismooi helpt je om deze eventuele klachten te verminderen en zorgt voor totale ontspanning.

Kortingsactie!
Salon Tismooi geeft alle zwangere dames die kraamzorg krijgen van KraamZus € 5 euro korting op een zwangerschapsmassage. Als jouw kleine wonder is geboren krijg je nog een leuk cadeautje!

Meer info en alvast boeken kun via salontismooi.nl