Jij & je kindje

 

Kindje op komst en op zoek naar een stukje verdieping? Neem dan eens contact op met Nicole Amalo. Deze duizendpoot is niet alleen moeder, maar ook HypnoBirthing© docent, draagconsulent, babymassage docent, zwangerschapspilates docent en fysiotherapeut. Nicole vertelt: ‘Door de ervaring die ik kreeg aan de hand van mijn eigen zwangerschap, bevalling en ouderschap, merkte ik dat ik meer wilde weten, meer over bevallen, baby’s en het hechtingsproces. Die kennis deel ik graag met anderen, zodat ook zij voorbereid hun bevalling en het ouderschap in kunnen gaan. Op dit moment geef ik een
gevarieerde cursusaanbod in een prachtige ruimte, thuis of bij jou aan huis.’

Neem een kijkje op haar site en wie weet vind je één, of meerdere cursussen/consulten die bij jou/jullie passen.