Nieuw: draagwinkel in Leeuwarden

 

Wil jij je kindje graag dragen in een draagdoek of ergonomische drager? Goed nieuws! Op 23 oktober is in Leeuwarden de eerste draagwinkel in Friesland geopend! Susanne Jongejan, gecertificeerd draagconsulent bij ikdraagjeverder.nl, is altijd zelf in haar winkel aanwezig om je te voorzien van advies op maat. In de winkel vind je verschillende type draagdoeken, mei tai’s, ringslings en ergonomische dragers in diverse maten. Ook draagjassen, slingringen, beenwarmers en andere accessoires zijn aanwezig in de winkel.

Veilig oefenen
Wil je veilig en vertrouwd leren knopen met een draagdoek of wil je veel verschillende ergonomische dragers passen en vergelijken? Boek dan een consult of vraag informatie aan via info@ikdraagjeverder.nl. Consulten worden gegeven door Susanne in de winkel of bij jou aan huis.

Speciale situaties
Susanne is ook gespecialiseerd in het leren dragen van kindjes in speciale (medische) situaties. Denk bijvoorbeeld aan kindjes die prematuur geboren zijn, kindjes met een klompvoetje, of heupdysplasie etc. Ook wanneer je als ouder een speciale vraag hebt, kun je bij Susanne terecht. Er is heel veel mogelijk!

Adres: Pakhuis Petersburg aan de Oostersingel 2A
Openingstijden: donderdagavond van 18:00 tot 21:00 uur, op zaterdag van 10:00 tot 14:00 uur.

Daarnaast op afspraak geopend!