Fit en energiek met Mom in Balance


Soms is het met kinderen, vrienden, werk én een volle agenda best een uitdaging om dan ook nog te sporten. Maar als je lekker in je vel zit, is het gemakkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin. Op 5 verschillende locaties in het Noorden kun je lekker outdoor trainen met Mom in Balance. Je wordt sterker, verbetert je conditie en krijgt een positieve mindset! Precies wat je nodig hebt in de eerste jaren van het moederschap.

Tijdens de zwangerschap is er de Zwanger Workout, na de bevalling de Back in Shape Workout en als je daarna nog energie overhebt kun je doorstromen naar de Mpower Workout.
Meer info vind je op mominbalance.nl, in de regio Drachten, Leeuwarden, Sneek en Heerenveen krijg je met actiecode MOMPRF een gratis proefles. Op deze locaties mag je ook altijd onbeperkt sporten voor de prijs van één (dit is nog niet mogelijk in Groningen en Drenthe).