KraamZus #jerusalemachallenge

Het jaar 2020 hebben wij afgesloten met iets vrolijks! Met verschillende teams vanuit heel het land hebben wij meegedaan met de Jerusalema Challenge 💃

Als afsluiting van een bewogen jaar vanwege het coronavirus, waar wij ook (en nog steeds) volop in ons werk mee te maken hebben. Maar wat zijn wij trots op onze dames en hun passie en inzet. De Jerusalema Challenge is het symbool voor hoop en verbondenheid. De filmpjes zijn al een tijd geleden opgenomen toen er iets meer mogelijk was.

Wat een plezier hebben wij gehad om dit te maken!! Na werktijd zijn er een aantal teams samengekomen om te dansen en te genieten van deze fijne onderbreking. En zie hier het resultaat! Hopelijk genieten jullie er net zo van zoals wij doen ❤ Samen staan we sterk! Veel kijkplezier!

YouTube video