Online voedingsmagazine ZUS&zuigeling staat live!

Wat zijn we trots! Na maandenlang hard werken is het online voedingsmagazine ZUS&zuigeling een feit. Waar voorheen onze cliënten dit naslagwerk en magazine bij de intake ontvingen, staat hij nu met één druk op de knop altijd en overal tot je beschikking. Perfect te lezen op je tablet, laptop en mobieltje.

De gedrukte variant van de ZUS&zuigeling bestond uit een voor- en achterkant. Hiermee had je een gedeelte specifiek voor borst- en kunstvoeding. Voor de online variant is er een opsplitsing gemaakt en vind je twee unieke uitgaven. De ene is gericht op borstvoeding en de andere puur op kunstvoeding. Zo kun jij lezen wat voor jou van toepassing is. In de uitgaven vind je allerlei handige informatie ter voorbereiding en straks voor als je kindje er is ❤️

Benieuwd naar de online magazines? Als cliënt heb jij exclusieve toegang tot onze eigen app. Bomvol informatie, handige weetjes, contactgegevens, instructievideo’s met kraamzus Liesbeth én hier vind je ook de magazines.

Voor nu veel leesplezier en we zijn benieuwd wat jullie ervan vinden!