KraamZus ook dit jaar partner Stichting Babyspullen

Omdat elk kind het recht heeft op een goede start!

Stichting Babyspullen wil de effecten van armoede op baby’s en jonge kinderen verminderen. Landelijk zamelen zij gebruikte en nieuwe babyspullen in en hier worden babystartpakketten van gemaakt. Deze pakketten worden via instanties zoals KraamZus verstrekt aan ouders in Nederland die het financieel moeilijk hebben.

KraamZus verstrekt al meerdere jaren de babystartpakketten van Stichting Babyspullen. Onder andere de conZulenten van KraamZus signaleren waar extra ondersteuning nodig is en zorgen ervoor dat een pakket op de juiste plek terecht komt. Binnen de pakketten wordt er onderscheid gemaakt tussen een jongetjes en een meisjes pakket.

Stichting Babyspullen belichaamt een wens die er vanuit KraamZus al een langere tijd is; gezinnen ondersteunen die dit nodig hebben, want elk kind heeft recht op een goede start. Stichting Babyspullen heeft de kennis, ervaring en landelijke een groot bereik met ruim 200 inzamelpunten en twee centrale sorteerlocaties in Heerhugowaard en Utrecht.

Een perfecte partner waarmee wij al jaar en dag een fijne samenwerking hebben. Wij zijn dan ook trots op de verlenging van deze samenwerking!