Meest voorkomende ongevallen bij 0-3 jarigen

webinar schok en pomp meest voorkomende ongevallen kinderen babys

Live webinar

Een ongelukje zit in een klein hoekje, hoe goed je ook oplet. Vooral in en rond het huis. Een pleister plakken lukt vaak wel. Maar stel dat je kind zich heeft verbrand aan een kop hete thee, van de commode valt of zich verslikt in een druif? Weet jij wat te doen?

Speciaal voor aanstaande ouders of mensen die net een kindje hebben gekregen organiseert Schok & Pomp het webinar ‘Meest voorkomende ongevallen bij 0-3 jarigen’. Twee kinderartsen van het Wilhelmina Kinderziekenhuis vertellen gedurende 1,5 uur over wat te doen bij o.a. allergische reacties, verslikking, brandwonden en reanimatie.

Tijdens het webinar wordt informatie afgewisseld met quiz-vragen en is er genoeg ruimte om zelf vragen te stellen. Na het webinar ontvangt iedere deelnemer een handout waarin alle besproken onderwerpen (en meer) nog eens rustig nagelezen kunnen worden. Ook wordt er een replay aan alle kijkers aangeboden.

Deelname aan dit webinar kost € 15,00.

Datum:

  • maandag 23 september 2024
  • dinsdag 22 oktober 2024
  • woensdag 13 november 2024
  • donderdag 12 december 2024

Inschrijven kan via schokenpomp.webinargeek.com.
Meer informatie is te vinden via schokenpomp.nl/live-webinar/