Ons contact met jou

Je bent zwanger! Een unieke en prachtige ervaring maar je zit vast ook met een hoop vragen. Wij vinden het belangrijk dat jij als (aanstaande) moeder weet wat je van ons kunt verwachten en wanneer. Daarom kan je in onderstaand overzicht alle contactmomenten met KraamZus terugvinden. Klik op het trimester waarin jij je bevindt en ‘wandel’ per week het trimester door.

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker wanneer je een kindje verwacht. Je vindt in ons overzicht dan ook handige tips en weetjes terug die je hierbij helpen!

< Tweede trimester >

Week 14 t/m 27

Dunstan Babytaal

KraamZus is gecertificeerd in Dunstan Babytaal. Al onze kraamzussen zijn opgeleid in het herkennen van de eerste vijf basisgeluiden van een baby, die elk een eigen betekenis hebben: honger, moe, boertje, buikkramp of ongemak. Hierdoor kan je kraamzus beter op de behoeften van jullie kindje inspelen, met als resultaat minder huilen, betere voedingen, meer slaap en minder stress... En extra fijn, ze leert het jullie ook! Want vooral in het begin is het nog een hele klus om te ontdekken wat je kindje wil.

Tussen de 16 en 20 weken kan je meestal het eerste schopje voelen!

Gefeliciteerd!

Je bent op de helft van je zwangerschap! Groeit er een klein jongetje of meisje in jouw buik? Vanaf deze week is dit vaak goed te zien door de echoscopiste.

 Praat en zing er   lekker op los! 

Vanaf week 21 kan je kindje horen en leert ie geluiden uit zijn omgeving te herkennen.

Natuurlijke kraamzorg

We doen er alles aan om te zorgen dat er een kraamzus komt die helemaal past bij jou en je gezin. Om dat nog beter te kunnen doen hebben we een speciaal team dat zich gespecialiseerd heeft in natuurlijke kraamzorg.

Lees hier meer!

Eén kraamzus, speciaal voor jou.

TIP: Op veel artikelen voor de babykamer zit een levertijd van 6 weken. Begin alvast met het bestellen!

Tussen de 24 en 30 weken zwangerschap is doorgaans de beste periode voor een pretecho!