Ons contact met jou

Je bent zwanger! Een unieke en prachtige ervaring maar je zit vast ook met een hoop vragen. Wij vinden het belangrijk dat jij als (aanstaande) moeder weet wat je van ons kunt verwachten en wanneer. Daarom kan je in onderstaand overzicht alle contactmomenten met KraamZus terugvinden. Klik op het trimester waarin jij je bevindt en ‘wandel’ per week het trimester door.

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker wanneer je een kindje verwacht. Je vindt in ons overzicht dan ook handige tips en weetjes terug die je hierbij helpen!

< Derde trimester >

Week 28 t/m 40

De leukste blogs tijdens je zwangerschap

Op kraamzus.nl lees je de leukste blogs tijdens je zwangerschap!

Eén kraamzus, speciaal voor jou.

Intakegesprek

Rond deze periode vindt het intakegesprek plaats. Het intakegesprek is een belangrijk contactmoment. Je conZulent komt – in elk geval bij je eerste kindje – bij je thuis voor een persoonlijk gesprek. Jullie bespreken het aantal uren kraamzorg en de taken van de kraamverzorgende. Verder bespreken jullie alle verwachtingen, wensen en overige vragen die je misschien nog hebt, zodat jullie tijdens de kraamtijd alleen nog leuke verrassingen te wachten staan.

TIP: Kijk alvast rond voor een mooi geboortekaartje voor jullie kindje!

Het kan gebeuren dat je graag thuis wilt bevallen, maar toch onverwacht naar het ziekenhuis moet...

TIP: Zorg dat je een lijstje met alle belangrijke telefoonnummers hebt gemaakt voor jou en je partner. Onze belangrijke nummers staan in de KraamZus-app die je gratis kunt downloaden in App Store of Google Play Store.

Als je kindje geboren wordt, staat jullie kraamzus voor jullie klaar!

Wij nemen contact met je op tijdens de kraamweek om te horen of je tevreden bent over de zorg en of je verder nog wensen hebt. Als je tussentijds vragen hebt, kun je ons altijd mailen op info@kraamzus.nl.

 We sturen je een   felicitatiekaartje