Ons contact met jou

Je bent zwanger! Een unieke en prachtige ervaring maar je zit vast ook met een hoop vragen. Wij vinden het belangrijk dat jij als (aanstaande) moeder weet wat je van ons kunt verwachten en wanneer. Daarom kan je in onderstaand overzicht alle contactmomenten met KraamZus terugvinden. Klik op het trimester waarin jij je bevindt en ‘wandel’ per week het trimester door.

Een goede voorbereiding is het halve werk, zeker wanneer je een kindje verwacht. Je vindt in ons overzicht dan ook handige tips en weetjes terug die je hierbij helpen!

< Derde trimester >

Week 28 t/m 40

De leukste blogs tijdens je zwangerschap

Op kraamzus.nl lees je de leukste blogs tijdens je zwangerschap!

Eén kraamzus, speciaal voor jou.

Intakegesprek

Rond de 30e week plant je conZulent in overleg met jou een datum voor een intakegesprek. Het intakegesprek is een belangrijk contactmoment. Je conZulent komt – in elk geval bij je eerste kindje – bij je thuis voor een persoonlijk gesprek. Jullie bespreken het aantal uren kraamzorg dat je kunt krijgen en de taken van de kraamverzorgende. De conZulent neemt ook het zorgplan en het borstvoedingsvoedingsboek voor je mee. Verder bespreken jullie alle verwachtingen, wensen en overige vragen die je misschien nog hebt, zodat jullie tijdens de kraamtijd alleen nog leuke verrassingen te wachten staan.

TIP: Kijk alvast rond voor een mooi geboortekaartje voor jullie kindje!

Het kan gebeuren dat je graag thuis wilt bevallen, maar toch onverwacht naar het ziekenhuis moet...

TIP: Zorg dat je een lijstje met alle belangrijke telefoonnummers hebt gemaakt voor jou en je partner. Onze belangrijke nummers staan voorin het zorgplan en op het partnerkaartje wat je van je conZulent hebt ontvangen.

Eén kraamzus speciaal voor jou. Als je kindje geboren wordt staat jullie kraamzus voor je klaar!

We bellen jullie tijdens de kraamweek om te horen of je tevreden bent over de zorg en of je verder nog wensen hebt. Als je tussentijds vragen hebt kun je die aan je eigen conZulent stellen.

 We sturen je een   felicitatiekaartje