Hieperdepiep goodbye!

Terwijl de eerste letters van mijn laatste blog op mijn beeldscherm verschijnen, hoor ik de regen tegen de ramen tikken. Carice ligt te slapen, en haar papa zit een boekje te lezen. We hebben onverwachts een weekendje Vlieland geboekt met zijn drieën. Zo gezellig! Beetje jammer van het weer, want op de fiets het eiland verkennen zit er niet in. Ook moest Carice uitgerekend dit weekend ziek worden en ligt ze ’s nachts heel toepasselijk te hoesten als een zeehond. Maar na de rampzalige Vaderdag van afgelopen jaar zijn wij inmiddels wel wat gewend en dus maken we er het beste van 🙂

 

Happy birthday
taartMaar dit is niet waar ik mijn allerlaatste blog voor KraamZus mee wilde afsluiten. Mijn trouwe volgers hebben op Instagram kunnen zien hoe wij de eerste verjaardag van Carice vierden. Ik was al 10 maanden lang zenuwachtig voor die dag. Alsof ik zelf mijn achtste verjaardag zou vieren. Gevalletje klotsende oksels en kip zonder kop dus!

We hadden een prachtige taart laten maken, waar de naam van mijn dochter verkeerd op stond geschreven! Daniel had samen met mijn schoonmoeder de taart opgehaald en naar de feestlocatie gebracht. Toen mijn telefoon overging hoorde ik “uhh schatje, Carice haar naam staat verkeerd op de taart geschreven.” Ik dwong mijzelf diep adem te halen en tot tien te tellen. Ik wilde ontploffen, want de naam verkeerd in combinatie met de stress en zenuwen die ik al had stonden garant voor een explosie in mijn hoofd. In plaats daarvan zei ik “O nou ja, daar merkt Carice niks van en we laten de dag er niet door verpesten.” Ik ben nog steeds heel trots op hoe ik reageerde.

 

Cadeaus
Niet heel veel later was ik de meest grote en mooie cadeaus aan het uitpakken. Iedereen die mij kent weet dat ik van mooie spullen houdt, maar voor kinderen vind ik dat zo over de top. Carice is blij met een pollepel. En dus zat ik daar met plaatsvervangende schaamte al die cadeaus uit te pakken. Wat is ze verwend en wat een prachtige spullen heeft ze gehad.

Ons meisje alweer 1 jaar! Soms als ik haar een flesje geef, neem ik haar lekker op mijn armen en druk ik haar stevig tegen me aan, net zoals 11 maanden geleden. Als een klein baby’tje houd ik haar vast en geef ik met alle liefde het flesje. Dat is ook het enige moment dat ze het toelaat. Want Carice is nogal beweeglijk en gaat als een echt speedy gonzales de woonkamer door.

 

Kus!
Ik heb op 12 november 2014 het mooiste cadeau ooit gehad. Iedere dag geniet ik van je, inmiddels moet ik je streng toespreken wanneer je weer in je kinderstoel wilt gaan staan in plaats van op je billen te blijven zitten. Inmiddels denk jij dat je me kan helpen met de vaatwasser uitruimen en lijkt de box verleden tijd te gaan worden. Inmiddels blijf je nooit meer stil liggen wanneer je een schone luier om krijgt en inmiddels horen we “papa, papa” wanneer Daniel thuis komt van zijn werk. Wanneer ik aan je vraag; “mama kus?” Kom je met een open mondje naar de mijne, en krijg ik een kus inclusief bijbehorend speekselsliert.

Aan heel veel moois komt dan ook nu een einde lieve volgers. Ik heb met veel plezier voor jullie geschreven. Wie weet ooit tot ziens!  Wil je Carice en mij blijven volgen dan kan dat via de onderstaande link.

Lieve Carice, mijn blogs over jou heb ik met liefde geschreven, ik bundel ze voor jou zodat je later alles kan herbeleven. Ik draag ze op aan jou, jij bent het mooiste wat papa en mama is overkomen.

 

Liefs je moeder.

www.instagram.com/fashion_mommy_food/

Liefs Ilse

Over Ilse

Ilse woont samen met Daniël en is moeder van Carice. Ze beschrijft haar moederschap op een luchtige wijze en voorziet haar blogs van een flinke dosis humor.

Alle blogs van Ilse →

Reacties op deze blog

Discussie zien we graag, maar wel met respect voor elkaar. Je kunt reageren met achterlating van je e-mailadres en je voor- en achternaam. Om de toegankelijkheid en leesbaarheid van de discussie te bevorderen geldt een maximale reactielengte van 400 woorden. Upload geen foto’s groter dan 500kb!

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *